Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
dostępne
(8)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
bibl. Sieradz
(3)
filia Poddębice
(1)
filia Pajęczno
(2)
filia Łask
(2)
Czytelnia filii Zduńska Wola
(1)
Autor
Przygodzki Zbigniew
(2)
Borowiecki Ryszard (1943- )
(1)
Dąbrowski Miłosz (technolog żywności)
(1)
Hausner Jerzy (1949- )
(1)
Jaki Andrzej
(1)
Lesiów Tomasz
(1)
Opolski Krzysztof
(1)
Saadi Younes
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(6)
Język
polski
(6)
Odbiorca
Technolodzy żywności
(1)
Temat
Kapitał ludzki
(2)
Przedsiębiorstwo
(2)
Rynek pracy
(2)
Banki
(1)
Konkurencyjność
(1)
Opakowania aktywne i inteligentne
(1)
Powłoka jadalna
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Sektor publiczny
(1)
Siła robocza
(1)
Zarządzanie
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Temat: czas
1989-
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Łódź (woj. łódzkie ; okolice)
(1)
Łódź (woj. łódzkie ; okręg)
(1)
Gatunek
Dane statystyczne
(2)
Opracowanie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Inżynieria i technika
(1)
6 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Zarządzanie publiczne / Jerzy Hausner. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe Scholar; Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny, 2008. - 428 s. : mapki, rys., wykr. ; 25 cm.
Indeks ISBN : 978-83-7383-334-0
Bibliogr. przy rozdz.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
bibl. Sieradz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 117431 (1 egz.)
Czytelnia bibl. Sieradz
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Czytelnia filii Zduńska Wola
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 41846-Czyt. (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
bibl. Sieradz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 119025 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach [113]-124.
W monografii opisano stan wiedzy i stopień zaawansowania badań nad innowacyjnymi technologiami stosowanymi w przemyśle żywnościowym - opakowaniami aktywnymi i inteligentnymi, RFID oraz powłokami i foliami jadalnymi. Międzynarodowa wymiana produktów żywnościowych skłania do tego, by wydłużać trwałość produktów żywnościowych, często przemieszczanych z jednego kontynentu na drugi. Dąży się do tego, aby dzięki technologiom pakowania zapewnić jakość i bezpieczeństwo tych produktów, a poprzez technologię RFID mieć pełną informację o produkcie żywnościowym w łańcuchu logistycznym. [od wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
bibl. Sieradz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 126059 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
filia Pajęczno
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 23443 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
filia Poddębice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34476 (1 egz.)
filia Pajęczno
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 23442 (1 egz.)
filia Łask
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 33744 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
filia Łask
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 28124 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej